Raya 2013


Our second raya together. Tahun ni beraya Melaka dulu, so pagi raya tahun ni adalah tahun pertama pagi raya aku takde kat Kampar. Syahdu rasa macam kat perantauan haha. Feel dia tak sama biasalah aku kan anak sulung ibarat macam kalau aku takde kira tak feel la beraya haha. Tahun ni tema kami purple. Tahun lepas balik kampung aku dulu, tema colour raya aku ikut dia. Tahun ni beraya kampung encik husband dulu, so tema colour raya aku yang punyaaaa haha. Rasa macam dah tua pulak tengok gambar raya sendiri cam tak sangka la aku kira dah matured tapi cun hahaha sila muntah hijauuu.
 
Family in law.


My family. Masa ni during gathering tahunan raya kat rumah arwah opah. Nostalgia betul bila balik rumah opah ni, masa kecik aku dulu banyak spent kat sini. I missed her, really.

 My darling angel. 

Itu ajelah aku nak cerita pasal raya. Ada masa aku story lagi tapi takde masa kot haha. Ini pun tengah sebok nak siap pegi open house adik guwee.

1 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

warna tema purple .. sweet...... ;-)