Thursday, May 30, 2013

Holllaaaaa

Edit Posted by with No comments


Huhuhu this is not going to be my reason for not writing up in here. The truth is, aku baru baik demam. Actually no, today dah masuk hari ke 8 aku demam on and off. Antibiotic dah tukar sampai dua jenis, demmm. Kot kalau jadi kebal takpe, ini yang masuk dalam badan semua jadi toksik ceeh. Slight fever yang datang dan pergi buat aku rasa lagi weak, dengan pakej semsema, sore throat, diarrhea dan muntah. Ko hade??? Hahaha. 

May was good, and May will leave us soon. Tak lama lagi dah nak puasa kan. Puasa dah ganti?? Tak sabar rasanya nak sambut Ramadhan tahun ni, harap-harap diberi kekuatan untuk menempuh bulan puasa ni. Cuaca? Harap-harap jugak beransur redup, tak lagi panas macam sekarang. MasyaAllah panasnya dalam seminggu pun payah nak hujan. Hari-hari aku merempan panas panas panasss, ini baru panas duniaaa.



This is picture taken before my parents fly to Makkah for umrah. Send them at the airport. Masa ni aku dah demam dah, plus dengan diarrhea. Eh kenapa eh aku tak sampai hati nak sebut cirit birit haaa? Hahahaha. Orang lain beg letak atas troly, aku troly letak diri sendiri. Hahaha maka jadilah sang suami penunggu setia tolak dan pegang troly hahaha takut nooo bini kena kidnapped ke hihihi. Aku duduk serba tak kena, berdiri jangan kata la lagi berganda-ganda tak kena. Kot salah perhitungan mau aku lari pecut carik toilet. Itupun dah berapa kali aku keluar masuk toilet, toilet pulak memilih eeeyeeks taknak aku kalau kotor nanti sampai tidur malam terbayang-bayang. Feeling dia sama macam tengok movie seram hahaha. InsyaAllah mak abah, adik and my uncle and aunties akan balik ke Malaysia on the 5th. Diorang pergi in a group of 7, macam best je kumpul adik beradik gi umrah sekali. Moga akan tiba rezeki aku dan suami ke Tanah Suci menjadi tetamu Allah, InsyaAllah. 

Okaylah, till we meet again *sipu-sipu malu* insyaAllah aku akan rajin jenguk blog aku balik. Maklumlah sibuk :-p Babai....