Goodbye November


Hahaha jangan nak gelak sangatlah. That was me! Hahaha and I know my teeth is.... hahahaha! Now I am at the office. Oh yes really on Saturday. Huwaaaaa! The husband will be outstation again tomorrow. Luckily only for 3 days or else memang aku benci. Kalaulah..... 

This week rasa lain macamlah penat dia. Busy memang busy, but normally still can handle it. Ini tak, belum malam mata dah langsung tak boleh bukak. Selera makan macam mencurah-curah hahaha montellah saya. This coming Friday will have an appointment again with SMC. Last week dah jumpa Ortho then he decided to refer me to another specialist adoiiii. Hopefully nothing to do with what he afraid of. 

On the other note, we will go for a holiday with my parents. Off course with little Sofia too. Excited! Really looking forward for it. Dah tak ada mood kat ofis dengan macam-macam kerenah manusia. Tak sabar jugak nak tunggu masuk tahun baru sebab dapat cuti baru oh yes yes. Inilah bahana orang yang cuti dia dah tak banyak dah, bila hujung tahun menggelabah nak cuti tak boleh. Masa ni laa nak gi holiday ke, malas tepu berganda-ganda yang ubatnya hanya cuti hahaha tahun depan make sure simpan cuti lebih sikit untuk hujung tahun bolehlah berjimba-jimba hooyeeeee.

Happy moment is when there's only ME and HIM



Hahaha muka bahagia suami dah balik dari berkursus hehehe. Dapat pulak weekend memang tak lekat kat rumah ada je dalam otak laki bini ni nak berjalan hahaha. Adoii tolonglah jangan bagi dia kursus lama-lama sangat, mati otak aku. Feeling kena tinggal kursus ni memang tak best! Penat, banyak benda buat aku jadi penat sebenarnya dengan kena uruskan rumah sorang-sorang. Wahhh boleh mati kepenatan tau, dengan badan yang tak sihat dan kaki yang memang sakit. Tolonglah. 

So this week, kerja cuti kerja cuti hehehe so we've decided what to do during the off day. You know the feeling of spending our time together, only the two of us is something that I am really looking forward. So I would appreciate to be only with him. Yes you can called me a 'privacy type' of person, and yes I am. 

This Friday going for my appointment with Sunway. Adoii la, kalau tak mengenangkan kaki ni sakit sangat mau postpone lagi. Will ask the doctor for opt, memandangkan injection hari tu tak mendatangkan hasil. Well well well, butterflies is already full in my stomach hahahahaha. The last time I went for surgery was in 2001 I think, dia punya rasa tu satu macam takut oh ke aku je yang takut tak tau la kan hahahaha. Hope everything going to be fine, and off course the husband must, I repeat MUST give me something for that I had agree to go for opt. Hahahaha. 

Okaylah nak sambung kerja. Benci aku hari ni ramai sangat yang bengong dari pandai.