Balik kampung oo oo balik kampung hati girang


Hehehe setelah berperang during the weekend. This was the result for Saturday only, not to be considered on Sunday punya hasil kahkah. Bukanlah kata kami membazir, it is just that the first time celebrating it together and shopping it together jadinya excited itu terlebih hehe. Now pun, bila shopping untuk both side kan hehe. 

Our theme colour will be green yoo. Ikut baju melayu the husband so saya pun mencari hijau haha even I never like green before. So we will be in green this first raya hehe. Nantikan saya dalam hijau haha. Baju raya tahun ni semua ready made, 3 pasang je pun. Jangan terkejut ada orang tu end up baju dia lagi banyak hahaha. Duit raya tahun ni ingat dah kurang sorang, tapi rupanya tambah sorang lagi hihihi. Tapi siapa nak bagi duit raya kat saya?? Hahaha encik suami laa hahaha. 

I am just so excited, tomorrow will be going back to Perak for hari raya. Yes, this year will be at my hometown. On second day of raya akan pulang ke Melaka pulak. Just 3 days leave for hari raya, as Monday and Tuesday will be public holiday hehe. So to everyone please have a safe journey okay, traffic today and tomorrow will surely be massive. Biar lambat, asal selamat sampai. Also a reminder to the husband, please drive us carefully hehe. Kalau tak sepanjang perjalanan, anda akan mendengar radio bersiaran tanpa henti kihkih.

On the other note, today 16th of August 2012 marks my 5th year in service, alhamdulillah... To go through all those day until today is not easy but I think I made it. Hehehe wondering macam mana agaknya nak sampai ke pencen. Hehehe itupun kalau sampailah. Wish I will be matured, productive and dedicated to the career insyaAllah.

1 comments:

zurairi radzi said...

oo oo oo duit habis... oo oo oo duit habis... oo oo oo duit habis... hati riuk... hehehehehe...