Panic, panic!!


Haaaaa patut tak rasa panik bila pipi tak kurus-kurus lagi... Kan?? Sekarang sedang gigih diet makan roti aje, itulah masa ada banyak masa hari tu kau main-main kan sekarang dah nak dekat kau nak gelabah lapar-lapar tak makan. Hahaha nak susut banyak in a few weeks time it's impossible hihihi tapi nampak sikit pengurangan lelemak durjana pun dah okay hehehe yang penting happy hahaha ayat cover buweeekkk!! Mungkin di majlis nanti muka aku akan nampak ada iras-iras roti gardenia kot hahaha sekian.

0 comments: