Trust your instinct to the end, even though you can render no reason


Hello peeps...


How's life going with you? Mind was a little bit busy, just have only a week to work and then going to take my wedding leave for two weeks. Pheww lot of things to settle before the long holiday especially the annual performance assessment hahaha sebenarnya aku dah gilerr punya malassss, dooo.

This week was tiring for me. Entahlah lemau je badan, balik rumah tu rasa taknak buat apa-apa dah melainkan tergolek macam ayam golek hahaha. Maybe due to the energy that had been absorbed dek aircond yang gila gila sejuk kat opis. Oh rumah baru pun sangat sejuk, boleh jer tak on kipas masa tidur sebab kalau tak gigil laaa tak buleh nak lelap.

Other than that, all the wedding invitation card saya dah pos. Accept the one yang saya nak bagi by hand kat office, reason? Biar last week aku kerja baru bagi sebab nanti kurang sikit hari aku nak kena sakat ke hape ke... Hahaha belum bagi kad pun hari-hari dah kena hahaha hampeh. Hopefully those yang aku dah send tu tak ada la yang tercicir, itupun dah habis aku buat listing tu hahaha kalau ada tu ampun laa.

0 comments: