What???


Hahaha cari apa kat sini pagi-pagi kakak jahat? Sampai-sampai office terus menepek kat sini ape hal? Kau cari maklumat apa? Hahahaha wait and see je eh.


Sorry pada yang tak berkenaan okay. Ini ditujukan khas untuk that special someone yang try to korek all the story about me here haahaha kau sangat tak layak la dari segala segi nak compete dengan aku... Or tak ada duit nak beli cermin besar sikit ye tak, sheeeeeeeh sangat tak malu. Duduk aje la kat sana diam-diam, tak puas hati lagi ke apa...

1 comments:

zurairi said...

uish... sape tu???