Short Trip!

Hello peeps! Back for the story for my weekend activity. Went to Kelantan for a short holiday. Took a leave on Friday for the journey to Kota Bharu. Trip with my parents in law hihi first holiday trip with them, will plan some other trip next time. Oppss the first holiday also with the husband before we fly this coming June.

Driver saya yang tersayang. Bini kat belakang sepanjang jalan membuta aje hahaha, jauh perjalanan cetek pemandangan kan hahaha.

Decided to use the Lebuhraya Pantai Timur instead of ikut Gua Musang. So I had chance untuk mengimbau kenangan lalu kat Dungun. Wah banyak betul yang dah baru kat sana. Not like when I was there 3 years back.

Sampai-sampai kat Paka ajak diorang try pekena nasi kukus ayam berempah for lunch. Kedai ni kalau dating dulu mesti makan kat sini hihi. Lepas gian nak makan nasi kukus kat Terengganu. Entah so far aku tak pernah jumpa yang sedap lagi kat Shah Alam ni.



Hahaha for them this bus is funny. Not anymore for me, sebab dulu dah biasa tengok. Cuma tak tegar lagi la nak naik hahaha.


Went to Rantau Panjang the next morning. Shopping dalam hujan ye, tapi semangat tetap semangat hahaha. Tapi tak rembat semua kat sini sebab malam tu dah plan nak ke Wakaf Che Yeh. Besides masa balik pun kami singgah dulu kat Pasar Payang shopping.




The last day. Hope will come again here because a short trip here memang tak cukup masa hihi. Sampai Shah Alam about 4.00 am in the morning so decide to take a leave, I just can't perform with the sleepy eyes.

2 comments:

zurairi said...

uit uit... trip tu bulan july la... bukan june... hehehehe....

aieda said...

hehehe opsss sorry. over excited sampai tersilap sudaa hehe.