The measure of who we are, is what we do with what we have





Hello peeps. Hehe and once again sorry. Huwaaaaa yes I am so damn busy. Time at home is for me to relax and release only. Off course yang menjadi mangsa adalah suami pujaan hatiku hehe. Seriously memang busy gila dan tak mampu nak kata apa-apa melainkan duduk buat kerja diam-diam. What to expect anymore hahaha. 

Last week, I've been in an interview session. It's for university scholarship to further master programme. Can you imagine, I've done my proposal just in 2 days time. Gila!! Kalau ikutkan hati saya memang malas dah nak masuk interview tu tapi mengenangkan tahun lepas pun saya terpaksa tolak sebab nak balik kampung cuti for my engagement takkan nak tolak lagi this time dengan alasan sangat busy kan haha. Tawakal aje la masuk interview hehe memang sah-sah la semua candidate yang masuk tu kena habis-habisan disoal about the proposal. Dengan kuasa menggoreng yang saya ada, gorengkan aje la haha. Anything pun depend on rezeki dari Allah, kalau ada rezeki alhamdulilah. Kalau tak ada, try lagi next year hehe.

Above is pictures of baby Sofia.

2 comments:

Bazilah said...

Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!

Anonymous said...

Go for it!!!

Mak Yang