Yummy Pavlova


Pavlova that we have yesterday for the birthday celebration. Looks yummy and it is. It's a double layer pavlova and not that sweet. Order dengan staff kat sini juga. If you wanna have a try please visit her blog

Dan dan tadi amik resipi from my colleague. Off course to be tested oleh encik suami hehe. Next month dah nak puasa kan. Really time flies. Sedar tak sedar jugak, dah 6 bulan kahwin hihi tapi rasa macam lama dah. Honeymoon pun tak sempat pergi lagi, insyaAllah after raya. Before puasa ni we're going for a holiday jugak. Fly on the 5th of July. Nanti update kalau rajin haha. Oh this is our first time sambut Ramadhan as husband and wife. Haha harap-harap semua baik-baik aje, tak ada insiden terbabas tak bangun sahur or malas nak masak for berbuka hehehe. Maklumlah dulu masa bujang, kalau rasa nak bangun sahur saya bangun, berbuka memang ala kadar je biasalah sorang nak makan beria-ia pun malas. Cukup ada satu menu aje, kuih-muih, air patblas jenis memang not me hehe. Oh tak sabarnya nak puasa berdua hihi.

0 comments: