Goodbye November


Hahaha jangan nak gelak sangatlah. That was me! Hahaha and I know my teeth is.... hahahaha! Now I am at the office. Oh yes really on Saturday. Huwaaaaa! The husband will be outstation again tomorrow. Luckily only for 3 days or else memang aku benci. Kalaulah..... 

This week rasa lain macamlah penat dia. Busy memang busy, but normally still can handle it. Ini tak, belum malam mata dah langsung tak boleh bukak. Selera makan macam mencurah-curah hahaha montellah saya. This coming Friday will have an appointment again with SMC. Last week dah jumpa Ortho then he decided to refer me to another specialist adoiiii. Hopefully nothing to do with what he afraid of. 

On the other note, we will go for a holiday with my parents. Off course with little Sofia too. Excited! Really looking forward for it. Dah tak ada mood kat ofis dengan macam-macam kerenah manusia. Tak sabar jugak nak tunggu masuk tahun baru sebab dapat cuti baru oh yes yes. Inilah bahana orang yang cuti dia dah tak banyak dah, bila hujung tahun menggelabah nak cuti tak boleh. Masa ni laa nak gi holiday ke, malas tepu berganda-ganda yang ubatnya hanya cuti hahaha tahun depan make sure simpan cuti lebih sikit untuk hujung tahun bolehlah berjimba-jimba hooyeeeee.

0 comments: