Happy moment is when there's only ME and HIM



Hahaha muka bahagia suami dah balik dari berkursus hehehe. Dapat pulak weekend memang tak lekat kat rumah ada je dalam otak laki bini ni nak berjalan hahaha. Adoii tolonglah jangan bagi dia kursus lama-lama sangat, mati otak aku. Feeling kena tinggal kursus ni memang tak best! Penat, banyak benda buat aku jadi penat sebenarnya dengan kena uruskan rumah sorang-sorang. Wahhh boleh mati kepenatan tau, dengan badan yang tak sihat dan kaki yang memang sakit. Tolonglah. 

So this week, kerja cuti kerja cuti hehehe so we've decided what to do during the off day. You know the feeling of spending our time together, only the two of us is something that I am really looking forward. So I would appreciate to be only with him. Yes you can called me a 'privacy type' of person, and yes I am. 

This Friday going for my appointment with Sunway. Adoii la, kalau tak mengenangkan kaki ni sakit sangat mau postpone lagi. Will ask the doctor for opt, memandangkan injection hari tu tak mendatangkan hasil. Well well well, butterflies is already full in my stomach hahahahaha. The last time I went for surgery was in 2001 I think, dia punya rasa tu satu macam takut oh ke aku je yang takut tak tau la kan hahahaha. Hope everything going to be fine, and off course the husband must, I repeat MUST give me something for that I had agree to go for opt. Hahahaha. 

Okaylah nak sambung kerja. Benci aku hari ni ramai sangat yang bengong dari pandai.

0 comments: