Alhamdulillah



Alhamdulilah. Syukur ke hadrat Allah. Berkat usaha yang tiada jemu dan pengorbanan masa. Harap-harap dapat kekalkan sampai tamat semester. InsyaAllah. Cuak gak nak masuk semester 2 ni dugaannya lagi mencabar, dah mula class on research method. Fuh harap-harap success. Terima kasih pada keluarga yang tak putus berdoa untuk kejayaan ini. Pada suami yang masanya terpaksa dikurangkan demi menyiapkan assignment, thank you for that support. It's going to be hard without you. Pagi dia pergi kerja, balik petang aku dah takde pergi kelas. Malam baru jumpa, itupun dia tunggu jugak. Kadang sempat masak sebelum class, kadang tak sempat tambah kalau hujung semester memang tak sempat masak. 

Oh blog dah berwajah baru, so far ini je yang in dalam taste aku. Sebenarnya tak completely puas hati. Try punya try semalam guna free source code tapi problem nak adjust blog content so sakit hati punya pasal pakai je template sedia ada plus adjust sampai gini. Tapi aku rasa macam tak berapa umpph pulak. Takpe tunggu la bila mood datang balik aku nak edit lagi hehe.

0 comments: