Just because I am busy, doesn't mean i don't remember

Back menjenguk sekejap. Sumpah rindu gila nak berblogging, tapi sumpah memang takde masa sangat. Agaknya simptom awal 3 series ni memang antaranya balik kerja flat habis, yang tinggal hanya sisa tenaga. Lately ni pun dah jarang beno memasak, hajat pagi-pagi tu memang rasa nak masak je, tapi sampai je rumah aku angkat bendera putih. Nasiblah dapat encik suami yang memahami, tapi weekend aku qada balik la masak. Tekak sendiri pun kadang tak lalu makan kat luar.

Busy mostly sebab kerja la takde yang lebih busy dari tu selain menguruskan hal rumah. Macam banyak sangat la aku urus. Dah kembali bekerja ni so memang masa sangat limited. Memang rindu gila time cuti belajar ari tu. Currently berfikir untuk kembali ke zaman student. InsyaAllah very soon. Doakan ye!

Ok back to work. InsyaAllah berazam jugak untuk back to blogging. 

0 comments: