Simptom Tua


Bila dah tua-tua ni, blog template pun mempengaruhi mood untuk menulis. Dari tahun 2015 bawak ke tahun 2017 boleh aku tak jumpa satu template yang menarik hati seorang OCD tegar ini! Today mood browsing new template datang lagi (read: nak yang free aje!) tapi masih tak jumpa. Mata pun dah penat, esok kerja huhu cepatnya habis cuti raya. Okay lah, nak continue browsing (read: takde sape baca blog kau pun yang kau nak beria cari ilham nak menulis haha!) Bye.

0 comments: