Omsiccckkkk.

Mula la aku terkebil-kebil bangun sahur again in Shah Alam... 2 hari dah ada kat rumah so sahur aku sangat sempurna hehee... Mak kejut aje terus terbukak biji mata, sebab aku takut ketam berjalan di atas badan!


Dah, aku dah sahur dah telan 2 keping biskut..!! Telan okeh telan..! Bukan makan... Sebab takde selera dan takde kuasa aku nak masak dan mencekik yang sedap2 (pemalas cakap aje la..!!)... Lain la kat rumah, bangun sahur meriah ramai-ramai... walaupun hari tu kami berempat aje... Tengok si kecik yang makan penuh selera sebab takut lapar di siang hari hehee funny macam aku masa kecik-kecik dulu... Cumanya dia tertib bersahur bukan macam aku dulu, last nya tidur sangat masa sahur sampai muka mencium pinggan nasik wahahaha...!! Rindunya la pulak kat rumah, bila balik Shah Alam ni rasa menyampah tahap benci pun ada bila suasana yang tak best ni..!! Aku rasa kalau puasa kat overseas sorang-sorang lagi best kot..!




Okeh aku homesickkkkkk...!!! Nak sambung tidurrr..!!

0 comments: