Batuk oh batuk!



Currently hooked to this song. What a nice voice the three of them. This week really had no mood to write to this blog, down with fever, cough and flu. But the cough are getting worst I would say, malam saya susah sangat nak tidur sebab batuk kung kang kung kung tanpa henti! Macam nak pecah dada, ubat batuk tu dah la mengantuk rasa nak telan satu botol pun ada. Nak cakap pun susah, kejap-kejap batuk macam orang tua haiissh!!


What's for weekend? Hahaha nothing this week, in fact I had already had a full stock of food okay kononnya esok eheeem taknak keluar rumah. Takpe la better to be safe kan, but part yang saya frust this week la pulak ada pameran pengantin kat putrajaya so tak dapat pegi lagi. Next week i'm going back home yahooooo!!

2 comments:

mytafa said...

best lgu ni...

armouris said...

lagi info tentang batuk di SIHAT SELALU - Peranan dan Komplikasi Batuk