Grrrrrr!!

Really had a good rest during my weekend.. Dapat pulak ubat batuk yang memang superb mengantuk so what else should i do eh? So, saya sudah hampir pulih sepenuhnya dari batuk yang menyeksakan. Thank you doc untuk 3 papan antibiotik hahaha.. Akibat tidur banyak sangat, leher pun terkehel dah ni ahaaaks!

Minggu ni minggu kurang dapat kasih sayang, encey fiance tak jadik turun KL sebab event ofis dan jugak sebab orang-orang yang sebok nak buat kerja bodoh! Eh tau tak sangap gila aku kena dok rumah tak sampai hati pulak nak suruh dia turun jugak dengan jalan jammed demmm!

0 comments: