A Journey To Remember

Presenting the most excellent student for the course hahahahaha penipu! Ini adalah student yang huhahuha menguap kecuali kalau ustaz itu berjaya buat saya gelak guling-guling hahaha. Sempat jugak dok intai budak tu, mata sepet dia aku tengok dah makin kecik tunggu sikit je lagi nak tido!! Tapi bila balik nak tengok Transformers waaah kemain energetic lagi dia hahahaha!

Yessss berjaya!! Hahaha ingat senang ke nak attend kursus dua hari ni tanpa banyak bunyik! Tapi nak kawin punya pasal bak kata ustaz tuu hahaha cam tau aje... Abis kursus je den jatuh sakit hahaha macam biasalah sekarang ni aku kurang boleh menerima tekanan dan kepenatan. Sijil ni semua in jawi kecuali nama aku, fuhhh nasib hahaha...


Aloooloo shiannnn... Memang kami lapar masa ni, tak senang duduk dah masa nak abis kursus tu. Hehehe special dinner sempena anniversary kami dan hadiah istimewa yang dijanjikan untuk saya adalah.......................


Cumilll tak?? Kawan tidur baru saya.... Kita kena beli semua geng angry bird ni bang baru complete hehehe... Thank you laling, you always know what i want hehe.

2 comments:

zurairi said...

Hehe... Anything for you my dear...

aieda said...

Hehe tenkiu ling2... ;) Lap u.