Oh Perut Dah Tua?

Menu berbuka for day 3 was nasi kukus ayam rempah dan cempedak goreng buat syarat ada kuih. Finished the main dish had already made me full haha so where to put the cempedak dalam perut??

Tadi memang dah aim nak carik nasi kukus, sampai pasar ramadhan nampak terus macam nak terkam haha punya la teringin sangat nak makan macam tu la siannyeee. Ayam rempah tu siap pilih yang paling besar sekali cakap ngan budak tu dik pilih yang paling besar dik *sambil telan liur*, haha in the end only half je saya mampu abiskan isshh.. One thing to be noticed this fasting month, selera nak makan banyak tu dah takde. Sahur boleh minum dan makan roti paling berat pun. Berbuka enough with only one main dish, kuih takde pun takpe hihi. The feeling of eating alone only me can imagine, how sad...

So how's yours? Hehe sila jangan tamak bila beli juadah berbuka yer, tak baik membazir...

0 comments: