Wo ai ni

Had just call my mom to inform her that I am going back tomorrow. Haha the funny part was when the little boy answered the phone dan dan cakap kesian sebab saya berbuka makan maggi.. Eh eh budak ni memandai betul dia, haha apa dia ingat kakak dia ni layak makan maggi aje ke? Akak makan nasi ayam percik tau dik hari ni...

Actually the reason call mak tadi, nak request buat kuih 'badak berendam' esok. Haaa korang tau ke kuih apa? Ala-ala buah melaka but covered with santan. Haaaaa dan dan jugak dia cakap tunggu saya balik boleh tolong dia buat kuih tu!! Musnah harapan nak makan esok tanpa kena tolong gentel tepung huwaaaaa!! Nampak sangat idea saya dalam poket mak aje huuuuh..

Tonight I had successfully completed Hotel Dash 2. Selamba je finished that game in few days, harap-harap encik fiance saya rajin nak tolong downloadkan game baru yang lain hehehe...

0 comments: