Once Upon A Time

Hahaha ini kes belek album gambar lama... Excited pulak tengok diri sendiri masa kecik! I'm so happy as I am, masa kecik tak payah pikir banyak sangat kan. How I wish I could bring the time to the past...

Haha notice gigi terabur!

Posing sila serahkan kepada saya haha...

Mak cakap, 'waaaah bambamnye dia masa ni'... And I answered 'nape bagi orang minum susu makan banyak-banyak??' hahahaha.

6 comments:

abah khalisha said...

sape taknak kalau berpeluang kembali ke zaman kanak-kanak..memang sonok pun..

aieda said...

seronok satu, dapat betulkan banyak benda pun satu hal jugak hehe..

win@momyShaneQeisha said...

so cute aieda masa kecik.thomey!

aieda said...

hehehehe tp gigi terabur la kak win..

Anonymous said...

Ni gambar kat rumah opah kalau Mak Yang tak silap!!!

aieda said...

Hai mak yang. Ha'ah ni gambar kat rumah opah.