New cover photo


How's my Facebook cover photo look like? Hehehe since my FB had changed to timeline I have been thinking of the best pictures to use. Need something different than those pictures in the album, hehe ada yang suggest letak wedding picture tapi takmo la since dah jadi pengantin lama dah, orang kata dah habis musim dah pun hihi.

This week dapat rasa badan lain macam sangat penatnya. The same routine like last week, tapi penatnya subhanallah tak larat sangat. Balik kerja kalau boleh nak terus landing hehe tapi apakan daya kau ingat kau bujang lagi???? Hahahaha.

0 comments: