NEW Horlicks Crunch McFlurry




Haaa dah try? Bestt! Sedap sampaikan encik suami yang mulanya nak belikan untuk isteri yang gila ice cream ni yang makan lebih. Kejap-kejap sikit, kejap-kejap sikit end up saya makan sikit je hahahaha. Sila jangan berkongsi ye nanti tak cukup hihihi.

Lunch hari ni makan cucur udang aje hahaha kelakarlah. Rasa malas nak makan, malas nak berjalan ke cafe. Balik-balik menu yang itu la jugak, sampaikan tekak pun dah surrender dah. Normally I will have a light breakfast at home with the husband. So not so much worry if I didn't take anything at the office. Pagi-pagi memang kena buat breakfast sebab the husband memang akan breakfast kat rumah dan siap bawak bekal lagi hihihi comel tak, itulah suami saya hihihi. 

Hari tu try buat asam pedas, resipi mother in law. Iye lah kali ni ikut resipi orang Melaka sendiri buat asam pedas hihi nasib baik menjadi. Rasa memang tak boleh kalahkan masakan mama or masakan mak saya sendiri but it's a good try hehe the husband gave me full mark for the asam pedas hahaha terusss report kat mak saya mak orang dah pandai masak asam pedas hahahaha boleh? 

Wowww tadi tengok pay slip, terima kasih kerajaan Malaysia hihi. Rezeki, rezeki. Woowww lagi sekalilah hahaha. Bolehlah bercuti dan berhoneymoon dengan tenang sambil berjoli-joli katak hahaha. Apapun tak dilupa, ke hadratMu Ya Allah syukur dengan segala kurniaanmu buat hambamu ini.

0 comments: