Accident


Ini hasil pagi tadi on the way ke office. Memang celaka, lahanat, setan punya taxi driver. Dah langgar belakang kereta bukan tahu nak mintak maaf, siap buat perangai samseng. Size badan dah besar, gaya memang dah samseng habis. Siap boleh nak marah-marah aku balik, heeeyyy what the hell, perangai sampah. Otak letak kat kepala lutut, why don't you apologize at the first place. Tak la aku hangin sangat, ini dah sah-sah salah kau tapi lagi nak samseng. 

This was the first time, my first experience accident kena langgar macam ni. How sad, bangsa sendiri perangai camni. Bumper belakang tu terkeluar sikit dan off course calar kat belakang tu agak obvious. End up dengan aku yang tak tahu nak buat apa, dan keadaan tempat aku stop tepi jalan tu agak bahaya all that I can do is ambil number taxi and that son of a bitch bagi name card dia. Petang ni hopefully the husband boleh settlekan. Kalau dia tak jawab or lari siap la. Jangan ingat boleh lepas ye. Ini memang pagi Isnin yang malang for me. Memang aku benci driver taxi yang bersikap kurang ajar macam ni. CELAKA!!

1 comments:

zurairi said...

dah dah... jangan marah-marah...