Tatatata taaadaaaaa


Hehehe tatatata tadaaaaaa. The reason why I've let go both Samsung Galaxy SII and Galaxy Note in my previous entry. Decided to change to Galaxy Note II muahahahaha and bought it the day after being launched ekekeke. Lepas ni dah berikrar dengan encik husband not to change to any other new phone lagi, boleh percaya ke muahahaha. But seriously, very satisfied with this new gadget by Samsung.

On the other note, we went back to Melaka this time for Aidiladha. The traffic was crazy, started our journey at 8.30 p.m on the Friday night and just arrived at 1.30 a.m. 5 hours journey instead of only 1 1/2 hours before. Itupun half way dah ikut jalan lama. Gila la nak menghadap traffic camtu. The best part, encik husband bagi saya minum milo. I was like, kenapa dia belikan saya milo ni. Hahaha rupanya lepas tu saya mabuk mengantuk so tak ada la orang nak bising pot pet pot pet sebelah dia komen itu ini. Cisssss! Nothing much on the raya day itself, having lemang and rendang as main menu and went to visit close relatives. Tak pasal-pasal singgah Euro Moda dengan hampa, lupa pulak raya mestilah tutup hahaha! Having dinner outside that night, tekak rasa nak belasah western food.

So this week, will be going back to Kampar. Raya dah tak balik, so macam-macam menu dah request dengan mak ekekeke mengalahkan tak balik raya setahun muahahaha. Oh tak sabar, tak sabar. Besides Sofia will be coming back also oh best best!

0 comments: