Welcome dear December


Happy weekend peeps. Like any other weekends, it is something to be wait for. Have to cancel the plan of going back to Kampar since I have some office work to do at home, have to sumbit by Monday. Entah siap entah tidak. While writing this also I didn't start any of my work yet. After doing some laundry, lipat baju sebakul sambil layan Cerekarama apa nama entah tajuk dia Cinta Atas, Cinta Bawah kot haha ingatkan lepas tu terus nak start tapi malangnya now dah sambung layan lagu while writing this post muahahaha. Oh mood please come hehehe.


This is today's visit at M.A.C Setia City Mall. Done my visit for December ekekeke. This is my monthly routine actually. Normally I had to go to Sunway Pyramid or Mid Valley to buy my things here but luckily they open their new store at Setia City Mall which is only 10 minutes journey from my house. Hahaha and I have no reason not to buy my make-up here hehehe. Easy for me and the husband was very glad that he can drive me hear at anytime I need my things hehehe. Easy to burn my money also laaaa hahaha!

Also bought 4 new blouse today at very reasonable price and nice also. Like always, the husband will be the advisor. Only when he said yes, then I will buy it. Masa aku belek-belek tu kalau dah nampak muka dia semacam je haaa adalah lebih baik jangan belek dah, itu maknanya it's a big NO hahaha! Kau mampu nak tahan beli baju bila orang kata tidak hahahaha!?! Kalau tak pun, bila aku tanya cantik ke tak dia akan kata cantikkk, tapi jarang la sayang. Hahaha letak ye letak, jangan kau berangan nak tawar menawar dengan dia kat situ. Haha padahal yang jarangnya kat tangan je kot, tapi bila dia keluar ayat haaaa jangan lupa, dosa sayang siapa yang tanggung? haaaaa okay okay aku kalah la aku kalah iskk issk. Maka tadi, bila dia dah approve baik aku rembat aje, and off course aku pun rasa baju-baju tu cantik or else sorry la aku nak. Itupun nasib tadi aku tak rembat 6 helai sekali, kalau tak menyesal dia offer nak belanja muahahahahaha. Sungguh, isteri yang taat di akhirnya dia sangat beruntung hihihihi. 

Okaylah, nak sambung buat kerja. PANGGGG! Aku baru nak start buat kerja! Bye. Have a nice weekend all!

2 comments:

Mumyshane Qeisha said...

hai aieda...tak terasa dh December kan. hohoho ingat xmas pulak kak ni

aieda said...

hehe kan kak. cepat pulak rasa dah nak masuk tahun baru.