Oh no oh no!



Oh yes, tomorrow going for the MRI at Sunway. Last Monday dah jumpa Rheumatologists and the result alhamdulillah, negative for RA yang mungkin disebabkan oleh liver problem. But alhamdulillah negative. But (but lagi) some reading from the blood test was not so good. From what the doctor told me, the reading shows that the injured part macam ada inflammation. So to be sure what it is, MRI should be done. Okay okay, sekarang aku tengah pikir, macam mana aku nak masuk dalam terowong kecik masa buat benda alah ni. I have some degree of claustrophobia I guess, so how am I going for the MRI huwaaaaaaaaaa. Marilah beramai-ramai mendoakan agar aku tak melompat turun dari tempat itu atau tiada adegan patient lari dari hospital, oh demmmm! Kiranya kalau aku berjayalah esok, satu pencapaian besar untuk budak yang fobia berada dalam tempat sempit lagi tertutup ahaaaksss! Aku dah cakap dengan encik suami, tak payah teman aku so pergilah kerja. Senanglah kerja aku kot kalau tiba-tiba aku rasa taknak aku cabutlah balik haha tapi dia degil hahaha masak dengan perangai penakut bini muahahaha.

On the other note, our family vacation last week was great. Lupa sekejap masalah-masalah doonia ni. It was our first family vacation complete dengan menantus in the family. Haaa plus the cucu yang gebu hehehe. Nantilah aku buat entry pasal gi Langkawi. Sekarang focus utama pada kerja, next week ada conference. Weekend ni activity terhad, need time to settle down my work harap maklum. Cuci mata punya activity tetap ada, tapi dikurangkan sikit. Gila kau tak ada santapan jiwa hahaha. Dasar kaki jalan. Lepas sampai dari Langkawi hari tu pun, boleh lagi petang tu pegi Alamanda. Alasan nak cari wedding anniversary punya present hehehe bahagia ahkak dapat apa ahkak nak hehehe. Thank you darling! Muaaahsss.

0 comments: