Happy birthday to me!

Alhamdulillah, masih diberikan pinjaman nyawa sehingga hari ini. Celebrating my birthday on 26th of August last Monday. Thank you husband for the wish, gift and everything. Thank you to my mom and dad for bringing me into this world. Oh umur rahsia di sini haha. Sambut birthday dalam MC sampai semalam, punca hypertension (read: ramai gila buat aku tension). Reason macam biasa, I am not having hypertension but the liver lead to that. Gila berpusing kepala aku macam rasa semua benda jatuh atas kepala. Settle gegaran kepala terus berlari carik laki aku nak mengadu. Haaa kan dia pun cuti sama sebab risau.


My birthday gift. Thank you husband. Actually dia nak beli hadiah dan suprise kan aku tapi masa outing that weekend dia offer aku pilih hadiah sendiri. Nak beli handbag tak jadi sebab tetiba aku fikir, collection handbag aku sendiri pun dah melimpah ruah sampai tak ada tempat nak simpan. Bukan pakai pun semua, sampai bila aku check balik eh bila masa aku beli handbag ni hahaha. So baik jangan membazir, masuk Bonia itu hari pun aku dah nyaris beli handbag lagi almaklumla aku la raksasa gila handbag hahaha. Thank you again husband, tetiba je balik awal masa hari aku MC kat rumah tu. Buat suprise dia balik awal dan beli cake hihi. Siap ada ticket movie lagi oh sweet.



Muka birthday girl (girl hokeyyy!!) yang tak sihat. Ni kat Tony Roma's Setia City Mall. Ada tak muka ketuaan di situ?? Hahaha muda kan muka beliau di atas ni. Maintain sweet 25 hahaha. Aku dah remind siap-siap jangan mention age aku atas cake, dalam wish ke hahaha. Bukan tak sedar diri, tapi age doesn't matter ye tak. 

 Yummyyyy.


 Mine. Sedap. Topping dia pineapple. Ada rice and chicken.


 For him. I liked the potato. Yang lain-lain tu dia suap aku sikit aje, sebab tak sihat tak leh makan banyak. Eleeeh.

Anyhow thank you so much family, husband and friends for the wish. Syukur alhamdulillah, dapat melalui umur ini (eceeh rahsia lagi tu) dan semoga aku lebih matang dari sebelum ni. Bak kata laki I, jangan kuat merajuk hahaha. Moga aku menjadi insan dan hamba Allah yang lebih baik. Amin.

0 comments: