Happy Raya

Hi all.

I am now on my way back to Melaka. Yesss, this year turn balik kampung suami. Sedikit sedih, biasalah ini tahun pertama pagi raya tak dapat ada kat rumah isk isk. What to do, this is life right? Have to be fair when you got married.*lap air mata* Nanti raya kedua baru balik Kampar and the best part is when semua akan ada sekali as their turn to be back to Kampar also on second day of raya. Tahun ni Sofia dah 1+ so more exciting to play with her.

Tahun ni baju raya beli dah siap aje. Orang kalau last minute inilah jawabnya. Mana nak sempat hantar tailor lagi bila dah masuk bulan puasa haha. Theme color is purple. Kuih raya pun as usual beli aje mana nak sempat buat if every weekend ikut husband outstation. Niat hati memang nak buat tapi apakan daya takut yang dapat balang raya kosong je.

Attention budak-budak, duit raya tahun ni akan dipotong dari tahun sebelumnya hahaha so korang jangan nak meroyan sangat ye sebab aku lagi meroyan kalau bagi duit raya banyak haha. Lagipun korangkan budak, bahaya pegang duit banyak-banyak kakakaka.

Selamat hari raya semua. Maaf zahir batin.


Sent from Samsung Mobile

0 comments: