Apple in the house

Semalam, laki bini buat kerja gila. Mula-mula the husband yang hint nak beli Nexus 7. Yang aku pulak pantanglah mendengar. Terus bagi sokongan padu. Plan dalam hati, nak angkat IPad Mini aje, before this memang dah tengok-tengok (tengok je okay!) tapi tak ada rasa nak beli pun. Dah Note 2 ni pun baru je keluar aku dah kemain tak sabar pergi membeli. Itupun kerja gila jugak muahehe. So semalam disebabkan tak kerja laki bini, so we decided to look for it kat Setia City Mall. Masuk Machines, masuk Harvey Norman dan last sekali Courts. Semua tak ada stock. Hahahaha masa ni orang yang beria nak membeli tak ada apa-apa, aku yang kononnya mengikut yang tarik muka lebih-lebih. So the husband call one shop ni and they said yes they got it. We went there, in Subang aku pun tak tahu apa nama kedai dia tapi yang pasti kedai ni bukan macam kedai handphone biasa, ramai nauzubillah. Siap queue lagi.



We bought IPad Mini (for me) and Nexus 7 (for the husband). Mine is only for wireless sebab aku nak jimat battery Note 2 la kononnya. Besides I don't need sampai 2 data plan kan. Aku pun tak tahu hantu apa yang rasuk laki bini ni sebab asal pasal gadget je dua-dua jadi tak sabar. Kalau kata nak tu memang tak boleh tunggu hari lain kakakaka.




Agak-agak apa aku buat dengan benda ni. Hahahaha kerja kita kenalah selalu main game sebab boleh hilangkan stress ye. That's all nak story. Janganlah membazir, ini semua nafsu semata-mata hihihihi. 

2 comments:

zurairi said...

Hehehe... Dapat jadi virtual dentist...

aieda said...

Hehehe jadiklah. Nak jadik doctor x dpt kan hehehe.