Happy New Year 2013



Happy new year 2013. May this new year brings joy and happiness to all of us. Start with new hope and may success be with us. Semoga Allah sentiasa merahmati segala perjalanan dan pekerjaan yang kita lakukan. Dan syukur ke hadrat Allah, diberikan perjalanan hidup yang baik dan pengakhiran yang baik untuk saya. Dikurnikan seorang suami yang baik dan loving would be the best gift ever. Thank you Allah. 

So............. apa azam tahun baru korang? Hahaha antara azam tahun baru saya is to be a good wife to my husband, to have a baby this year hehehe doakan ye, to be excellent in my career. That's the main one hehe. Huwaaaaaaa saya berazam tahun ini saya nak kurangkan shopping handbag macam tahun lepas huwaaaaaaa macam tak rela buat statement ini tapi the husband dah bagi hint hint dah yang aku shopping handbag macam beli baju. Tapi abang jugak yang belikan kan kan? Isssk issk... Mampu atau tidak bertahan dengan azam ini, kita tungguuuuu hahahaha. Banyak la lagi azam dan impian-impian yang dah masuk dalam senarai, akan diusahakan insya Allah. Moga dipermudahkan semuanya.

We do not celebrate the new year, only berdua-duaan at home hahaha lagi best what?!! We only did some shopping (some la sangat) the day before. Shopping tak hingat macamkan back to school hahaha. Early in the morning we did a visit to SMC for my follow up. The news is, the doctor still do not want to proceed with the opt, but insisted me to do physiotheraphy. Maka bermulalah sessi physiotheraphy bermula esok. Have to be there before 8.30 am phewwwww. Two session in a week, adoiiii harap-harap worth it la.



Keadaan kaki right after the injection. Makin lama hari tu makin gelap. Now dah kurang, alhamdulillah.


Pagi semalam buat roti capati (lagi!) hehehe memandangkan ada orang itu sangatlah suka. Plus dah dapat alat nak menggelek hehehe. Mak yang belikan, ini semua menantu dia punya pasal la hahahaha. So semalam try buat roti puri sekali. Alaaa dough yang sama cuma kena bentuk kan kecik je then deep fried. Itupun dia sudah sukaaaa haaaaa habisla hahaha.


This is roti puri ye. Sedap di makan begitu saja ecececeh.


Okaylah. Azam tahun baru jugak, nak rajin update blog macam zaman bujang dulu hehehe. Harap-haraplah hihi. So happy new year dear readers, may success be with us always. Doakan jugak aku berjaya menempuh hari-hari mendatang yang semakin mencabar. Macam-macam hal. Macam-macam ragam orang, macam-macam perangai yang nak kena hadap. 


 Budak bam bam.

0 comments: