Happy Siblings Day


10th April, National Siblings Day. Actually this is first time I've ever heard about siblings day. So Happy Siblings Day. 

I am the first child in the family, so yang no 1 comel tu aku la haha. Even when I uploaded this into my FB, most of them commented that the no.2 is cute. Hahaha. Momok je lebih. Let me introduce my siblings sikit, knowing me I am the first child, after a year baru my mom & dad dapat sorang lagi (motif aku tak letak tahun) hahaha. The second one is boy, so beza kami setahun je. He's in accounting field. Dia paling momok dalam family dan paling putih. Mintak simpang dia baca blog aku hahaha. The third one is girl. Beza dengan aku 5 years. She's a doctor. Dia punya tabung la selalu aku korek masa kecik-kecik dulu hahaha. The youngest is boy, my dearly little brother. Yang ni manja sikit sebab aku dengan dia beza belas tahun. So yang ni la paling manja, paling nak apa aje aku bagi, paling kuat pow aku jugak hahaha. 

Harapan aku, moga semuanya berjaya dalam hidup. Yang last tu baru masuk Form 3 this year. Yang lain semua dah grad dan dah kerja, alhamdulillah. Ni cuma ada sorang lagi yang tua tu tak reti-reti lagi berhenti belajar haha. Well, dulu cita-cita nak jadi Dr. tak dapat, so dapat jadi Dr Falsafah jadik la. Moga success impian itu. 

1 comments:

Zurairi said...

Amin...