Weekend

Ahad keluar tengok Movie. Rasa macam melengas aje stay kat umah with the fact that air kena catu hahahaha aku tak tau itu sebab atau alasan. Keluar awal then breakfast dulu, terus ke Sunway Pyramid. Sebenarnya kalau tanya aku asik la ke Mid Valley so suruh the husband yang decide. Sampai before 11. Parking masih banyak haha sila tamak. Memang keluar ni purposely nak tengok movie sebab ada orang dah mengidam nak tengok Captain America so layankan aje. Tengah queue dia tanya tengok 2 sekali nak?? hahaha dah lama tak buat camni, last masa bercintaaaa dulu kot tengok 3 movie sekali. Dah nama pun dedua nya kaki movie. So kali ni both movie the husband yang decide, kot kalau tanya aku kang aku nak tengok cite hantu aje haha. So the second movie kalau dia tak decide memang aku dah aim cite hantu, takpe kita tengok midnight la apa barang tengok cite hantu siang-siang. Kata penakut so kena la tengok tengah malam hahahaha.



4 1/2 stars
Best!!! Aku taknak review, tengok la sendiri haha. 



3 stars.
Arnold dah best dah. Jalan cerita pun best. But the ending macam tak best. Tapi nama lagi 'sabotage' kan.


Masa tengok Captain America, kitorang try Luxe Hall. Masuk-masuk je ada lounge connected directly to the Luxe Hall. They got own entrance, lounge, a nearby washroom and these are for only 2 Luxe cinema halls. Price for twin seat is RM18 per person. Memang selesa dan sesuai untuk orang yang tak suka serabut macam aku hahaha. Terus the husband cakap lepas ni dia confirm aku akan ajak dia tengok movie kat sini jeeeee. Eh eh macam tau-tau je abang ni hehehe.


Picture credit to cinema.com.my

1 comments:

Zurairi said...

Cite hantu tak best...