Apam Balik


Pot biasa aku jumpa apam balik sedap ni dekat area seksyen 7. Area taman perumahan yang ada sekolah dan dewan tu. Memang sedap. RM1 per piece. Cuma nak promote je kepada peminat apam balik tegar di luar sana. Aku jarang jumpa tempat lain, or dengan kata lain aku tak pernah jumpa lagi la kat mana-mana di Shah Alam sebab aku bukan explore pun hahahahaha. Itu je la, entry apam balik. Eh, sukatik aku la blog aku kan hahahaha.

1 comments:

zurairiradzi said...

Nyum nyum...