Monday, June 21, 2010

Terima Taceh

Posted by nurulaieda at Monday, June 21, 2010

"Duit nak beli baju dah bank in dah..."


"Hehe okeh, metacih abang... Nanti sponsor lagi ek?"(ayat kena manis, lidah kasi pelat sikit hahaha!)

"Manyak cantik budak ni..."


"Hehehe mekasih, dah tau lama dah..."

"Menjawab menjawab!"


Hehehe mekasih la sebab sudi sponsor baju pengapit saya... Hahaha berkat apa! Hahaha hangin dia baik berani la aku nak gurau gini, part hangin puting beliung sibuk kerja kerja kerja jangan harap okeh... Nak tanya makan apa lunch pun gua tak berani huhuhu... Ni hangin dia hangin angel la sekali aku cakap nak beli baju mintak sponsor dia kata BOLEH! Hehe tenkiusssss.... Selamat duit ahkak!

0 comments on "Terima Taceh"

 

everyone deserves a second chance Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting