Pulau Langkawi Wait For Me



Next station will be here, Pulau Langkawi... Percutian peribadi eksklusif untuk mencari ketenangan... Hahaha tarikh tidak akan diberitahu sebab takut ada orang nak ikut wahaha jangan harap... Aku harap percutian ni dapat memenuhi hasrat aku dan takkan berubah jadi percutian yang penuh dengan keborosan di luar tindakan sedar aku yang lemah lagi boros ini... Tak ke jujur pengakuan ni? Aku tak perlu orang ikut, aku hanya perlu sedikit sponsor daripada pihak berwajib wahaha Mr Bubu saya... Sponsor buat aku beli cokelat celup untuk dia jugak hahaha... Kali ni aku nak act banyak dengan dia, hari tu dia pergi Langkawi dengan geng dia taknak bawak aku, puas aku pujuk rayu bawak aku takpun bawak aku kemudian dia berlagak benor!

Haa kali ni turn aku pulak nak act, eleeeh aku tau dia risau nak bagi aku pergi tapi aku dah besar la lalalala... Aku naik atas helang ni esok amik gambo biar berpinar mata dia hahaha! Esok dah kahwin baru kita pergi together-gether... Itu pun kalau aku nak ajak pergi Langkawi... Ingat aku nak ke ajak pergi dekat-dekat jimatkan duit dia?? Haaa jangan mimpi wahahaha...



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile

3 comments:

sillyloo said...

wah..saya2 nk ikot :p

aieda said...

lala budak kecik kena g genting je.. :)

sillyloo said...

ok g genting plus langkawi masyuk tul :p