I am young and I feel young


















Sometimes, sindrom tak sedar diri tu sangat menebal. Feel perasan muda tu memang tak boleh blah hahaha! Bukan tak ingat, but in certain situation automatic jadi lupa. Sangat jarang la saya betul bila isi part umur tu confirm feeling early 20's tu ada. Opsss jangan salah paham yer, saya belum masuk club 30's hokeyy. Susah sangat rahsia kan, saya baru 27 tahun hekkkk!

2 comments:

Kancilbiru said...

akak dah nak cecah 30 tahun depan...oh tidak ku sedari diri ini makin tua, tp jiwa masih muda..hehe.

aida, maharani tu herba khusus untuk penjagaan dalam wanita, untuk kesihatan badan. :)

win@momyShaneQeisha said...

akak pu sama aida, selalu perasan nak awal 20an lagi.hikhik.dan tak suka sgt dgn angka 3 kat dpn.tapi esok akak celebrate bday yg ke-29.huhu next year 30 pulak dah