Saya Budak Baru Belajar

Pepagi dah buat onar hahaa! Tobat takmo pegi dah pejabat pos tu.

Malu okay hikhik! Saya queue sikit punya panjang, lama off course laa. Yang kat belakang pun dah ramai. Confident aje hulur bil letrik siap dengan duit kat abang kaunter tuu! Sekali dia sengih bagi balik bil 'ni dah bayar dah ni dik' kepunden marang sekeper betul! Macam mana la saya buleh tak perasan otak biol lagi kot! Apa dah banyak sangat duit kau haa nak bayar bil sampai 2 kali. Budak belakang senyum kambing, pukul laju-laju baru tau!

Nasib kaki sakit jalan hencot, or else i would run away hahaa! Cakap pasal kaki, hari ni sob sob menahan sakit i couldn't bear the part yang berdenyut denyut tu. Can't wait for next week, doctor silalah buat apa saja asalkan saya tak sakit lagi takmo la saya naik wilcha macam usop haha!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: