Oo Geramnya!!

Tomorrow i really have to go to the pet shop! Banyak barang budak hamster ni dah habis, their sand bath, food, vitamin eh lebih pulak dari tuan dia ni... So i choose not to clean up their cage today. Eh tension aku diorang ni makan masuk dalam bekas lepas tu gemuk tak muat habis sepah makanan dalam tu. Korang ingat murah yer makanan korang tu huwaaaaa!!

Tengah pikir the best present for encey fiance since his birthday is just next week. Macam semua yang saya pikir dah pernah bagi dia for his birthday present! I just know what he's crazy about right now cuma buat-buat tak paham hahaaha biasalah dia gila gadget bankrupt karang kalau aku offer...

Esok mesti sesak! Dah la baru gaji, tomorrow is a labour day mesti semua nak keluar bersuka ria. Rasa macam tak cukup sehari esok nih nak shopping dan bergumbira hahaha sambil lupa diri kaki jalan senget..

Oh his parents are going to Japan tonight for their holiday best kan. Pray for their safe journey...

0 comments: