Esok Balik Yahoo!!

Oh no i got all the fever symptoms since yesterday. Today the sore throat coming up!! Hmmm tolonglah jangan demam sampai la saya balik rumah esok. Nak sakit pun biarlah masa dah abis keje dan dan boleh landing kat atas katil rumah.

Hopefully the event tomorrow will success! Dah seminggu bertempek kat sini keluar pagi balik petang dah macam minah kilang pun ada hahaha! Pagi ni rasa nak marah sebab time ni saya tengok cartoon awal pagi, ni kena bangun pegi buat keje cessssss!

Saya rindu nak balik kampung. Rasanya dah sebulan tak balik busy mengalahkan menteri. Mommy sudah bising saya macam tak peduli nak discuss about wedding preparation. Ok mommy next week anakanda pulang hehehe...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: