Bila Nak Diet Ni???

Restoran Ikan Bakar Bubu, Seksyen 7 Shah Alam. Hahaha if you really follow the blog, confirm tahu the name bubu tu refer to whom hehe... So at first ternampak restoran ni macam eh kedai bubu la hehehe camtu la lebih kurang. Tadi lunch try gi makan sini for the first time. I would say okay la. Nak makan buffet nasi dan lauk pun ada, nak makan ikan or ayam bakar pun boleh.





I'm having Ayam Bakar Bubu. Sedap, dan yang penting sambal dia tu sedap jugak! Barulah terangkat kan hehehe. I called him and he said ada ke pegi kedai ikan bakar, tapi makan ayam bakar hehehe apa salahnya bang? Next time kita pergi cuba ikan bakar dia pulak yer.

0 comments: