Sakit gigi lagi!!

Again down with toothache. This time I'm so sure mesti kena cabut punya. Dengan gusi yang dah bengkak, malam tadi sampai terdemam-demam. Wake up this morning notice that pipi dah bengkak sebelah. Memang cubaan betul laa. Plus that I am so afraid of dentist haha. This afternoon nak menyerah diri but surely the dentist will give medicine first nak surutkan bengkak hahaha.
This week I would say minggu lemau saya. Satu benda pun takde mood nak buat, kerja banyak but tried to finish it with minimum speed hehe. Minggu student dah masuk ni kerja terbaru adalah menenyeh sign je dari pagi sampai petang. Main sign je kadang tak tengok pun dokumen apa yang disahkan tu hahaha nasiblah.
Today I'm on leave. Got an appointment this afternoon. Allah tu Maha Kaya, hari ni kalau pergi kerja pun tak larat so got some free time this morning untuk rest. Oh sakitnya pipi eh gigi... Eh cik kak yang selalu melawat page aku ni mana eh? Hahaha aku dah tau dah siapa dan apa dia nak siaplah kau kalau teruskan lagi...
Sent from Samsung Mobile

0 comments: