A good laugh and a long sleep are the best cures in the doctor's book

Morning peeps.

Finally it's Friday, can't wait for the weekend wanna have some rest. This week sangat serabut kot rasanya, biasalah student dah masuk ni. Let's don't talk about the office about the work, this week rasa sangat lemau dan tak sihat. No one knows because I would prefer not to tell anyone but what I know is that bila balik kerja jer akan tersungkur dan terbaring la kelesuan. Normally penat tu memang penat tapi tak sepenat macam this week. Just wonder tidur dah awal rasanya, bangun pagi still rasa sangat letih. Dugaan betullah.

I have to pack up my things actually before the next weekend but guess what, satu benda pun tak start lagi. Other than confused where to start the process, dah tergolek tidur so bila masa nak kemas?? Hahaha maybe I should pay someone to do the things for me. My mom dah siap bagi pesanan penaja dah, kemas baju-baju tu dulu. baju kamu dah la banyak bla bla bla hahaha.. Hehe tapi aku rasa end up aku akan lempar je baju or barang lain takde kemas-kemas punya mana nak sempat kan...


Eh hari tu bising-bising PC kat office sangat slow. Haaaa diorang dah kasi format dah pun, siap dapat Windows 7 lagi hahaha tapi banyak bendalah yang takde lagi, aku nak dengar lagu pun tak boleh ni kenapa???? Hahaha is that what you have to pay for something new hehe.

0 comments: