Fever fever please go away

Demam dah 3 hari. On off camtu je. Main-main pulak. Kerja dah la menimbun, automatic kerja semua tak jalan. Yang jalan tidur je. Subhanallah kerja sangat banyak sampai aku tak tahu nak mula dari mana. Buat yang ni, teringat yang tu. Serious rasa nak nangis je time macam ni, tension satu macam. Boleh nampak muka senyum tapi otak berpusing fikir macam-macam haha. Normal la kot, pada orang-orang yang dah tua (bukan aku) tapi masih nak belajar, permanent head damage la kot hahahaha.

Minggu lepas start kurangkan makan haha. Harus sebab makin aku tension makin aku kuat melantak! So konsepnya adalah weekend aje makan sedap. Hari biasa sila makan makanan berkhasiat (sangat!!!). Terasa kempis sikit perut, sikit jer la hahaha. Lelemak pun menggelakkan aku sebab dah dia tepu baru sibuk nak diet. Aku rasa masa-masa tension ni yang kurusnya otak aku je, yang lain semua sihat aje. Patutlah susah sikit nak berfikir rupanya otak dah kurus ekekeke.

Semester dah pun masuk week 4. Okay aku dah insaf, nak sambung buat assignment. Bye!

0 comments: