Malassssss!

Susahnya kalau penyakit M ni datang secara tiba-tiba. Off course semua pernah ada penyakit ni. Penyakit ni bila datang aku rasa nak baring aje, nak tidur aje. Datang pulak time memang critical kau banyak kerja. Tapi disebabkan nama dia dah M, boleh tutup sebelah mata aje hahahaha. Itu kalau aku lah. Korang punya penyakit M aku tak tahu lah apa simptom dia. Kuat makan pun simptom penyakit M aku hahaha, tapi yang pelik masak rajin mungkin sebab lepas makan tu berlingkar je atas katil jadik bear besar tidur hahahahaha.

Semalam disebabkan penyakit M datang menyerang maka aku cuba melawan dengan buat kerja jugak. Last dok tercongok depan PC bukak youtube cari full movie Pondok Pak Ya yang memang dah lama aku nak tengok then start baca article for research. Hahaha haaaa kau boleh pun, siap paham sekali baca aje. Maknanya otak kita ni memerlukan hiburan sama walau kita tengah mentelaah hahahaha.



Eh try main ni, best gak layan. Bab ni memang penyakit M tak pernah datang hahahahahaha. 

0 comments: