Cakkkkkkk!!!!!!

Hahahahaha cakkkkkkk!!!

Alhamdulilah. Aku hidup lagi. Blog je macam dah nak K.O. Takde masa aku! Simptom-simptom dah tua mula nampak dah. Tu pasal blog pun bersawang. Lagipun siapa aje la nak baca blog ni, melainkan stalker stalker aku hahaha (ada ke??) Lagipun (bab alasan bagi kat aku) dah semester akhir insyaAllah so masa lebih pada kerja yang bertimbun-timbun. Ada keperluan yang lebih mendesak untuk diberi priority. So insyaAllah, aku akan start blogging balik. Sayang aku kat blog ni hahaha.

Dalam pada busy tu, semalam kitorang pepagi lagi dah bangun nak pegi jalan-jalan cari breakfast. Dah lama dah plan tapi serious asal weekend je mood aku ke laut sebab kerja bertimbun. Sian laki I. So semalam sebab tahap stress aku dah level zombie so semangat laki I nak bawak keluar jugak. Breakfast kat Leha Kelfood. Pekena nasi dagang campur sikit nasi hujan panas. On the way balik rumah aku bantai tidur haaa hameek kau. Lama gila tak makan sini, ni la tempat kitorang breakfast masa bercinteee dulu haha. Kekonon nak jejak kenangan lama la hahaha.



Eh asal kau start blogging kau cite pasal makanan hahahaha. Because I do believe in food theraphy hahaha. Okay la today ada presentation, nak study jap. I is malas (kau pernah rajin ke??) haha bai.

0 comments: