Four Days To Go Daaa

Today we had really enjoyed the work here. Ramai-ramai macam one happy family. Penat kaki sakit tapi boleh ketawa besar macam kuntilanak lagi. But this is the first day, hari last nanti paham aje la dah lembik mood pun tak full macam hari ni haha... Malam ni yang saya tahu taknak pun jalan nak rest je atas katil.

Oh i hope encey fiance gonna be okay with the course he had to attend for 2 days. Hehe macam comel aje dia mengomel kat saya pasal schedule dia yang penuh... Takpe la bang, dua hari je mana tau lepas ni ada rezeki kerja kat KL. Nanti dah kawin takkan nak tinggalkan budak comel ni tinggal sensorang kan...:p

Hmmm kaki saya masih buat hal lagi. Balik ni nak mengadap doctor suruh operate je buang apa-apa tulang yang tersangkut ceeeeh hilang vogue jalan senget hahaha...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: