Happy Labour Day!


Tiba-tiba ter'berkenan' kat bag ni semalam. Oh tak boleh tahan ayat tu kan... One of hasil tangkapan masa shopping semalam haha nampak sangat melampau kes shopping eh.. Menteri kewangan saya sangat spoting giler and in that case i'm free to choose hehe.

We thought of lepaking one whole day at MidValley tapi malang memang berbau bila kami tak mampu nak queue untuk beli tiket movie pagi lagi korang beratur macam orang gila kan. So we decided to have some shopping there hahaha nak jugak tu then terus ke Alamanda haaa senang.

Manage to watch two movies haha biasalah giler! Fast Five was superb i would say, 4 star from me! Layan midnite movie pulak lepas tu with Thor 3D waah memang puas hati with both movies laa. Luckily Monday is a holiday kalau tak...

Macam biasa weekend kalau outing camtu confirm the diet being killed by the makan-makan session. Sampai kitorang dah surrender siap dia cakap 'sayang lain kali kita jangan makan macam hari ni lagi eh' hahaha eh bukan salah saya masa makan tak ingat lepas makan buat ayat menyesal tak hengat hahaha..

Oh lupa, i've bought his birthday present yesterday... Percaya tak dari pagi sampai petang, end up malam baru dia boleh decide nak apa hehe and i'm happy that he love what he had choose..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: