Adoiiii

It's a big headache! The weather is so so so hot here... Almost everyday I have to take a painkiller for this unbearable headache.

Ini panas sampai aku sendiri tak boleh tahan, end up nak angkat kepala pun tak larat. Seriously panas betul hari sekarang believe me aircond dua ketul kat living hall ni sikit tak hilangkan rasa panas... Duduk dalam peti ais baru boleh sejuk kot!


Oh malasnya nak balik shah alam esok! Malas malas malas!! Will be back to the office on Wednesday, 3 hari kerja then weekend tak boleh rehat jugak ada kerja penting nak buat on Sunday.

0 comments: